
bir arkadaşımda yeyip çok beğenmiştim.tarifini almış ancak sonra üşenip yapmamış, en sonunda da unutmuştum. geçenlerde yosunbuka da görüp hatırladım ve hemen yaptım.ilk yapışımda altını yakmışım :) çok hoş olmadı ama ikincide tutturdum.acil gelen misafire , yada kahvaltıya, ikindi çayına ikram için kolayca yapılabilen bir pizza.hamuru kıvamında. lezzet harika.
- 1 çay bardağı yoğurt
- 3 çay bardağı un
- 2 -3 yemek kaşığı sıvı yağ
- 1 yumurta
- 1 çay kaşığı kabartma tozu
- tuz
yaklaşık 15 dakikada pişiyor.sık sık kontrol edin ki yanmasın.afiyet olsun.
6 yorum:
gökçecimmm blogun hayırlı olsun ben uzun zamandır blogunu hala özel zannediyordum bu yüzden hala davet bekliyordum:))) ne güzel olmuş ne güzel görünüyor blogun... tarifler hespi çok hoş..cerrah süperdi değil mi:))
çok öptüm canım listeme ekliyorum...
sağol tatlı arkadaşım. dediğim gibi sizin bloglarınızın yanında benim ki daha emekleme aşamasında bile sayılmaz:)
Çapı kaç cm'di?
Ve de teflonu yağlamıyor muyuz? Yağlıyoruzdur herhalde değil mi?
Çok iyi bir fikir gibi geldi, denemek istiyorum bir ara. Ama altının piştiği oranda üstündeki malzemeler de pişiyor mu?
Ne çok soru sordum, değil mi?
evet ablacım,teflonu yağlıyoruz.30 cm lik teflonum benim.üstteki malzemeler için hiç endişelenme ve mutlaka dene.çok çabuk pişiyor yalnız sık sık kontrol et.
Denemeyen herkese denemesini tavsiye ederim. Çok kolay bir tarif ve nefis bir lezzet.
Teşekkür ederim Gökçe'cim.
ellerinize saglik degisik pratik bir tarif
mutlaka denicem
Yorum Gönder