23 Şubat 2010 Salı

hastalıklar gidin artık

baktım ki neredeyse 1 aydır yazmıyorum.yazmadığımı görüp soran tüm dostlara teşekkürler öncelikle.
neden yazmıyorum peki? evde hastalık sezonunu kapatamadık biz daha.su çiçeği bitti ardından küçük kuzuya zatürre teşhisi kondu. çiçek ve kızamık gibi ağır hastalıkların ardından olabiliyormuş doktorumuz öyle dedi.tam onu atlattık derken büyük kuzunun boğazında beta mikrobu nüksetti gene. oda iyileşti şimdi minik olan ateşleniyor dişten herhalde diye düşünüyorum(çıkmamış bir kök dişimiz varda). netekim biz bu haldeyiz. Allah herkese en başta sağlık sıhhat versin.yoksa herşey yarım. hele çocuk hastalığı bir şeye benzemiyor.
çok yoruldummm çoookkkk.küçük bir tatil ne güzel olurdu şu an. şöyle evden uzakta yemek pişirme, bulaşık ,çamaşır vs derdi olmadan:)((ilgililere duyuru mudur nedir))

9 yorum:

buzlubadem dedi ki...

Canım benim, çok üzüldüm, hepinize Allah şifa versin. Bunlar ecir olacak inşallah, merak etme.
Tatil de olur inşallah en kısa zamanda ;)

Gökce dedi ki...

Allah razı olsun ablacım inşaallah.günahları biraz olsun dökmüşüzdür inşaallah:)

BAL TATLISI dedi ki...

geçmiş olsun
ALLAH acil şifalar versin.hamdolsun bizde yeni iyleştik,oğlum rota virüsü kapmıştı,gerçekten çoculkarın hastalığı hiç bişeye benzemiyo

SERRA dedi ki...

gerçekten annelik zor zanaat, Allah gücünü artırsın canım inşl.o hayal ettiğin tatili en kısa zamanda yaparsın.Rabbim evlatlarımıza dermansız dert vermesin. sevgiler

Gökce dedi ki...

sevgili yemek yapalım (adını bilmiyorum kusura bakma aslında böyle hitap etmek te çok ilginç değil mi) çok sağolasın.size de çok geçmiş olsun. Rabbim böyle böyle imtihan ediyor işte.rota virüsü de zor bildiğim kadarıyla.Allah dermansızını vermesin cümlemize.
serracım sağol canım.inşaallah tatil işide olur. ama evlatlarım iyi olsunda ben evde de otururum ya.

yeşim dedi ki...

canım arkadaşım
Avuçların açıldığı, gözlerin yaşardığı, ilahi esintilerin kalpleri okşadığı anın bir asra bedel olduğu bu gece dualarda birleşmek dileğiyle mevlit kandilinizi kutlarım.
sevgilerimle.....

sarmaşık dedi ki...

Allah yardımcınız olsun Gökçe, bu mübarek günde dualarınızı kabul buyursun inşallah hayırlı kandiller..

susamcorekotuFeriha dedi ki...

Gül bahçesine girenler gül olmasalar da gül kokarlar. Kainatin en güzel gülünün(S.A.V) kokusunun üzerinize olması temennisiyle. Mevlit Kandiliniz Mübarek Olsun.
acil şifalar dilerim

Gökce dedi ki...

tüm kandil mesajlarına teşekkür ediyorum ve hepinizi duama katıyorum inşaallah.kusura bakmayın ki ben kimsenin kandilini kutlayamadım çünkü çoookkk işim vardı.program koşturmacası içinde çok güzel bir kandil geçirdim.Allah cümlemizin dularını kabul etmiştir inşaallah.duayla...